Despre companie

Universaltubi Protectors este furnizorul global de sisteme de protecție a capătului țevilor din ultimii 40 de ani, care produce dispozitive de protecție pentru filete pentru carcase, tuburi, foraj și țevi de linie folosind tehnologie modernă și personal calificat. Universaltubi Protectors USA, LLC, este o nouă societate americană, creată în Houston, TX pentru a stoca și furniza dispozitive de protecție pentru fire pentru piețele din Canada și SUA. ublic În fabricile proprii situate în Italia, în partea de nord-vest și în Republica Moldova - Oiltech SRL, compania a implementat și menține 1 an de activitate mai mult de 5 pe baza cerințelor Sistemului de Management al Calității din Standardul Internațional ISO 9001:2015.

post-image

Puterile si normele

Unitatea noastră din Moldova are o suprafață de 15000 de metri pătrați (162000 de picioare pătrate) cu peste 300 de angajați gata să reacționeze la nevoile clienților noștri. Produsele noastre sunt proiectate și produse în conformitate cu marile companii petroliere, mori de țevi și companii de foraj din lume. Compania produce și livrează milioane de dispozitive de protecție pentru capete, tuburi și țevi de foraj pe an.

post-image

Acreditare

Laboratorul intern de specialitate a fost acreditat cu Standardul ISO 17025 pentru efectuarea tuturor încercărilor din Specificația API 5CT/Standard ISO 11960: axial, Anexa I ultima revizuire impact unghiular și lateral, încercare la vibrații, decapare și agățare, rezistență la coroziune și diferiți solvenți, stabilitate dimensională și cuplu.

post-image

Calitate

Aruncă o privire și asigură-te
profesionalismul nostru